ASISTENTA PSIHOLOGICA

Evaluare si psihodiagnostic

Evaluarea psihologica in vederea identificarii disfunctionalitatilor, a dificultatilor  si a nivelului de dezvoltare si functionare la nivel emotional, comportamental, cognitiv si adaptativ.

Evaluarea psihologica se realizeaza prin intermediul a diverse teste si chestionare, tehnici si instrumente psihologice in scopul stabilirii unui psihodiagnostic si a planului therapeutic

Consiliere psihologica

Consiliere psihologică pentru dificultati in diverse aspecte, situatii,  experiente de  viata, disfunctionalitati relationale, emotionale, familiale, comportamentale sau afectiuni  psihice si emotionale.

Dezvoltare si optimizare personala

Dezvoltarea abilitatilor emotionale, cognitive, comportamentale,relationale si sociale la copii si adulti. Cresterea competentelor de comunicare, a stimei de sine, a rezilientei.

Psihoeducatie /Preventia bolilor psihice

Prin intermediul psihoeducatiei se realizeaza preventia tulburarilor psihice si emotionale (preventive primara sau secundara).

Psihoterapie adulți

Psihoterapia  trateaza /amelioreaza simptomele diverselor  tulburari precum depresia, starile de anxietate, atacurile de panica, fobiile, dependenta sub diferite forme, tulburarile de personalitate, etc. Uneori este folosita ca terapie adjuvanta la tratamentul medicamentos al tulburarilor psihice la recomandarea medicului psihiatru.

 

Psiholog medical

Bajan Valentina