Angajare


UPDATE octombrie 2020

Programul de ucenicie a vizat un numar de 13 persoane, care au fost angajate prin intermediul proiectului “Dezvoltare integrata in Cudalbi, judetul Galati. Prin urmarea unui program de ucenicie de 12 luni, atat angajatorii cat si ucenicii au beneficiat de o subventie de 2200 lei /luna, din care ucenicul a obtinut 30%. Programul s-a finalizat si cu obtinerea unui certificat de absolvire a cursului in domeniul pentru care s-a urmat ucenicia. In cadrul proiectului, s-au format 13 ucenici, dupa cum urmeaza:

  • 1 ucenic brutar
  • 4 ucenici patiser
  • 8 ucenici tamplar manual

Primii 3 ucenici s-au angajat pe data de 7 septembrie 2018 la VGB 2014 SRL – firma de productie si comercializare produse de panificatie si patiserie. Urmatorii 6 ucenici s-au angajat la Custom Furniture Prod SRL 25 februarie 2019 – 25 februarie 2020- firma de executie mobilier la comanda. Inca 2 ucenici-patiser au urmat programul de ucenicie la Spicul Patiser SRL (martie 2019- mai 2020)- firma de productie si comercializare produse de patiserie. Ultimii 2 ucenici au finalizat programul de ucenicie pentru meseria de tamplar manual pe data de 12 august 2020, in cadrul firmei Keros Design SRL (mobilier la comada).

TESTIMONIALE:

Un ajutor binevenit din punct de vedere financiar. Degreveaza angajatorul de cheltuieli programate pentru formarea personalului. Cred totusi ca durata trebuie scurtata. Un an poate sa para destul delung. Am gasit greu persoane suficient de serioase si responsabile care sa accepte participarea la program. Am reusit sa finalizam cu toti cei 6 inscrisi la inceput si chiar daca nu vor ramane toti in cadrul companiei noastre, putem sa le oferim fiecaruia scrisori de recomandare daca doresc sa ramana in domeniu“(A.B., Custom Furniture Prod SRL).

“O sansa deosebita. Am lucrat in alt domeniu iar acum am gasit un colectiv primitor si un mentor rabdator. Cu siguranta voi continua in acest domeniu”(O.G., Custom Furniture Prod)

“Un program lung si obositor. Pe parcurs am fost tentat sa renunt, dar am gasit in final motivatia necesara sa dduc lucrurile la bun sfarsit” (A.I., Custom Furniture Prod)

“Am acumulat foarte multe cunostinte, am vazut ce inseamna lucrul in echipa si lucrul intr-o firma serioasa”(B.F., Custom Furniture Prod)

“Cresterea subventiei ne-a motivat in a continua acest program. Altfel, as fi renuntat cu siguranta, deoarece vanzarile au scazut drastic, si nu am reusit sa achit darile la Finante. Ucenicii inca isi continua activitatea” (A.F. – Spicul Patiser)

“M-a ajutat sa obtin cunostinte in domeniul patiseriei si sa obtin calificarea de patiser”(I.R. -Spicul Patiser)

“Am gasit astfel un loc stabil de munca” (I.L.  Spicul Patiser)

“La momentul acesta (dupa finalizarea programului de ucenicie) ucenicii inca sunt angajatii societatii si vor ramane atat timp cat activitatea nu va fi afectata”(I.P. – Keros Design)

“M-a ajutat sa invat o noua meserie”(S.V. -Keros Design)