Top carti publicate la nivel mondial utile pentru antreprenori

  1. The 4-Hour Workweek de Timothy Ferriss

Acesta nu este doar un titlu atrăgător. Cred că această carte este responsabilă pentru trezirea a atât de mulți oameni la conceptul de libertate de timp și cum să profitați la maximum de timpul dvs. cu propria afacere. Într-adevăr? Cine nu are 4 ore ?! Ferriss acoperă peste 50 de sfaturi diferite pentru a crea acea săptămână de lucru de 4 ore! Aceasta este o necesitate!

  1. The Fire Starter Sessions de Danielle LaPorte

Danielle explică de ce balanța vieții este un mit, motivul pentru care este complet supraevaluat (este o ruta mult mai buna de ales daca vrei sa iti construiesti punctele forte), importanța cunoașterii modului în care vrei să te simți în viața ta și în munca ta și multe, multe altele!

  1. The $100 Startup de Chris Guillebeau

Guillebeau vă arată cum să reinventați modul în care vă faceți o viață, să faceți ceea ce vă place și să creați un viitor nou. Este încă la vârsta de treizeci de ani și și-a urmat pasiunile de a crea un venit lucrativ, de a se întoarce și de a călători în peste 175 de țări. El include 50 de studii de caz ale unor oameni de mare succes care au investit foarte puține sume de bani si timp și ceea ce îi separă de restul!

  1. Never Get a Real Job de Scott Gerber

Gerber împărtășește studiile de caz, experiențele și observațiile, sapă adânc în eșecuri, împărtășește lecții pe care le-a învățat cu greu și prezintă pași practici, rentabili și dovediți de acțiune pentru a construi, a conduce și a comercializa o afacere de succes într-un buget încântător.

  1. Cashflow Quadrant: Rich Dad’s Guide to Financial Freedom de Robert Kiyosaki

Această carte poate oferi o schimbare în modul de gândire și modul în care vă prioritizați activitățile dvs. pentru a doua zi. Dacă sunteți serios în a face bani serioși în afacerea dvs. de antreprenoriat, trebuie să citiți și să citiți din nou! Libertatea financiară este probabil atunci când implementați cvadrantul fluxului de numerar.

  1. Built to Last: Successful Habits of Visionary Companies de Jim Collins

Sper că sunteți gata să gândiți la un nivel mai mare, deoarece această carte vă va ajuta să vă gândiți ca pe un proprietar al unei companii mari. În această carte revoluționară, Collins oferă noi perspective și oferă îndrumare practică acelora care ar dori să construiască companii de punct de reper care să stea testul timpului, discutând obiceiurile de succes încorporate în cultură.

  1. The Lean Startup: How Today’s Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Create Radically Successful Businesses de Eric Ries  

Nu este nimic în neregulă cu a fi pe o traiestorie diferită! Ea vă face afacerea, mobilă, rapidă și profitabilă! Ries împărtășește modul în care întreprinzătorii de astăzi folosesc inovația continuă pentru a crea afaceri de succes în mod radical!

  1. Like a Virgin: Secrets They Won’t Teach You at Business School de Richard Branson

Este o școală de afaceri, după viziunea lui Branson! Indiferent dacă doriți să vă începeți propria afacere, să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere sau pur și simplu doriți să vă inspirați de la unul dintre cei mai mari antreprenori ai timpului nostru, Richard Branson aduce aceste sfaturi în carte. Este neconvențional și funcționează!

  1. Screw Business as Usual de Richard Branson

Branson primește o a doua carte pe lista cu Screw Business as Usual, iar aceste cărți sunt despre o revoluție a modului de a vedea lucrurile! Este vorba despre modul în care desfășurarea afacerii, care de obicei, nu funcționează. Nu funcționează pentru oameni sau pentru mediul înconjurător. El cere schimbări globale și un nou mod de gândire pentru antreprenori. Aceasta vă va ajunge în inimă și minte!

  1. Smarter, Faster Cheaper de David Siteman Garland

Garland se îndreaptă spre niște strategii revoluționare, care nu sunt plictisitoare, fără fluiere pentru marketing și promovarea afacerii dvs.! Practic, el ajută întreprinderile mici să concureze pe această piață fără a falimenta. Pentru antreprenori aceasta carte este o mană cerească!

Aceste cărți despre antreprenoriat pot schimba traiectoria dvs. Ca antreprenor și vă pot duce de la etapa ideii la execuție! Sunteți încurajați să începeți să cititi aceste cărți astăzi dacă sunteți hotărâți să vă urmați pasiunea!