Top site-uri internationale utile pentru antreprenori

  1. Inc. Magazine

 

Inc. Magazine a fost intemeiata in 1979 si este axata pe evolutia companiilor din America.  Sectiunea cea mai utila de pe acest site este folositoare pentru tinerii antreprenori si se numeste “Start-Up.” Aceasta sectiune este incarcata cu foarte multe informatii utile cu ceea ce sa faci si cu ceea ce sa nu faci in afaceri. Daca acordati acestui site o sansa cu siguranta nu va fi o pierdere de timp.

 

  1. entrepreneur.com/inspiration

Daca esti descurajat in legatura cu activitatea pe care o desfasori ca antreprenor si ai nevoie de putina motivatie atunci acest site este o fantana inspirationala. Site-ul este construit pentru a oferi statistici despre liderii industriei si pionerii prezentului.

 

  1. The Economist

The economist ofera o perspectiva globala minunata a economiei la scara larga. Mizand pe sublinierea factorilor socio-economici si a efectelor politice pe piata globala, poate ca The economist nu este direct relationat cu operatiunile zilnice, dar poate pune munca antreprenorilor intr-o perspectiva in care sa le fie adus aminte ca fac partea dintr-o economie mai mare. Este de recomandat sa fie vizitata sectiunea de business and finances.

 

  1. bloomberg.com/leaders/

Bloomberg este un site facil si prietenos pentru cei care detin afaceri. Sectiunea “Lideri” de pe site este un loc foarte interesant. Perspectivele mari si povestirile pertinente pentru liderii de la toate nivelurile sunt filtrate in aceasta sectiune. Sectiunea leadership este special orientata spre a va ajuta sa faceți alegerile corecte.

 

  1. Forbes.com/entrepreneur

Un alt site accesibil pentru cei care detin afaceri este Forbes. Pentru cei care vor sa beneficieze de informatii actualizare despre antreprenoriat, sectiunea “Entrepreneur” este ideala. Aceasta sectiune este mai putin bazata pe furnizare de sugestii legate de comportamentul usual antreprenorial. Ea este centrata mai mult in jurul stirilor relevante si interesante pentru cei care detin o afacere.

 

  1. A Smart Bear

Jason Cohen este un antreprenor cu experienta care a avut un success mare in industria tehnologica. El a inceput cu patru companii, fiecare dintre ele fiind o afacere profitabila. Blogul lui nu este nemaipomenit doar pentru cei pasionati de tehnologie, dar si pentru antreprenori din toate categoriile posibile.

 

  1. Under 30 CEO

Desi acest site are mai multe sfaturi pentru antreprenori, el este mai mult specializat pentru o audienta mai tanara. Daca esti proaspat antreprenor abia iesit de pe bancile scolii, acest site este perfect pentru tine pentru a explora si invatat despre spiritul antreprenorial.

 

  1. Design Sponge/ Biz Ladies

Aceasta sectiune a Design Sponge ofera o multime de profiluri foarte mari ale antreprenorilor de sex feminin si un sfat deosebit, orientat spre unele dintre experientele si provocarile unice cu care se confrunta femeile de afaceri.

 

  1. Problogger

Problogger este un blog grozav unde se pot vedea plusurile si minusurile legate efectiv de administrarea unui blog. Monetizarea unui blog este incredibil de dificila, dar acest site va poate ajuta sa creați un blog care să fie suficient de reusit pentru a atrage niste bani publici si abonamente.

 

 

  1. Equity.rockthepost.com

Pentru cei care inca isi pun problema de a cauta fonduri pentru investitii, acest site face din afacerea pe care o ai disponibila pentru o mare selectie de oameni care sunt interesati pentru a deveni colaboratori la start-uri. Este un  “must-see” pentru cei care abia si-au infiintat afaceri.

 

Desigur, exista mult mai multe site-uri la nivel mondial utile pentru antreprenori iar lista poate continua.